Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Petiție către Prefectura Constanța. Care este scopul și cine a inițiat-o

ro

02 May, 2020 03:08 5756 Marime text
 

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, dorește să formuleze o petiție către Prefectura Constanța, pentru a fi deschise bisericile credincioșilor, potrivit unei postări aflate pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei.
 

„Cei care doresc să sprijine această inițiativă, sunt rugați să-și trimită cererile lor, în formă scrisă, până marți, 5 mai 2020, cu datele personale completate și semnătură olografă, pe adresa ARHIEPISCOPIA TOMISULUI, Str. Arhiepiscopie nr 23, Constanța, cu specificația "Petiție pentru deschiderea bisericilor", se mai arată în postarea la care facem referire. .


Cererea poate fi fotografiată și trimisă pe mail la adresa comunicare@arhiepiscopiatomisului.ro, toate cererile urmând a fi anexate petiției ÎPS Teodosie.

UPDATE:
Ulterior anunțul a fost schimbat cu un altul.

Iată despre ce este vorba:

Întrucât Arhiepiscopia Tomisului nu este Operator de date cu caracter personal, toți cei care doresc redeschiderea bisericilor pentru credincioși pot formula cereri în nume propriu, după cum consideră fiecare, care se trimit pe site-urile oficiale ale Prefecturilor din județul de reședință, secțiunea "Petiții".

Documentele care au fost deja trimise către Arhiepiscopie, vor fi redirecționate către Instituția Prefectului Județul Constanța.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popescu Gheorghe 03 May, 2020 16:32 Susțin și semnez petiția pentru redeschiderea bisericilor
  • Mihaela Tatu 02 May, 2020 07:52 Susțin și semnez o petitie privind deschiderea bisericilor și mănăstirilor pentru credincioșii ce-si doresc să participe la slujbe și la spovedanie și împărtășanie!!