Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Binomul SRI-DNA” pregătește o lovitură de stat?

ro

05 Jun, 2015 23:32 1859 Marime text
 
DNA  a anunțat oficial că premierul Victor Ponta are calitatea de suspect în dosarul lui Dan Şova, fiind acuzat de fals, evaziune şi spălare de bani. Jurnalistul Ion Cristoiu a reacționat în urma acestui anunț, precizând nici mai mult, nici mai puțin că ”binomul SRI-DNA” pregătește o lovitură de stat. Totodată, acesta susține că sursele sale l-au asigurat că premierul nu va supraviețui lunii iunie, planul fiind unul foarte simplu: în cazul în care Ponta nu demisionează, parlamentarii din majoritatea parlamentară vor vota moțiunea de cenzură sub presiunea SRI-DNA.
”Punerea lui Victor Ponta sub acuzare nu m-a surprins. Surse bine plasate în cercurile Puterii – vorba jurnaliștilor americani – mă asiguraseră că premierul nu va supraviețui lunii iunie. Că Victor Ponta va fi chemat la DNA vineri, 5 iunie 2015, puteam fi siguri după momentul de joi, 4 iunie 2015, cînd SRI a chemat până pe litoral rața mecanică Klaus Iohannis, printr-un dispozitiv de teleghidare, folosit la rațele de tablă de pe lacuri pentru a fi aduse la mal, pusă să învețe pe de rost un elogiu la adresa SRI și învârtită cu cheița ca să măcăne un discurs. De ce era nevoie de chemarea asta la ordin? Ca să vadă Populimea că Binomul SRI-DNA e Jupînul în țara asta.", a spus Cristoiu.
În opinia jurnalistului, "convocarea lui Victor Ponta pentru niște așa zise infracțiuni comise pe vremea cînd era avocat e o Operațiune care pute de la distanță a moletiere pe post de batistă de șters la nas".
El îşi încheie postarea de pe blogul său, spunând: "În septembrie 1991, Guvernul Roman era schimbat cu ajutorul bîtelor agitate de mineri. În 2015, Guvernul Ponta e schimbat cu ajutorul cătușelor agitate de Binomul SRI-DNA”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii