Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie în aeroport a fost trimis în judecată

ro

18 Jun, 2016 16:00 1697 Marime text
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus la data de 14 iunie 2016, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv,  a inculpatului COŞARĂ ROMEO TRAIAN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.
 
În rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut următoarea situaţie de fapt:
În data de 4 mai 2016, la Aeroportul Internaţional Sibiu, inculpatul Coşară Romeo Traian a aşteptat persoana vătămată (fosta soţie) care se întorcea dintr-o altă ţară şi, pe fondul unor discuţii contradictorii, în parcarea aeroportului anterior menţionat, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu cuţitul în zona toracelui, provocându-i leziuni traumatice ce i-au pus viaţa în pericol şi care au necesitat 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale.
Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Tribunalului Sibiu.
Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Biroului Judeţean de Transporturi Sibiu – Postul de Poliţie Transporturi Aeriene Sibiu.
 
Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii