Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu locuiește în cartierul lui Mazăre

ro

24 May, 2014 18:28 4160 Marime text

Bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu, în Portul Constanţa, a fost dus la audieri la sediul Poliţiei Judeţene, fiind cercetat pentru ultraj, conform Mediafax.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul, Adrian Zglobiu, are 39 de ani, este şomer şi este din Constanţa.Acesta locuiește în Campusl Henri Coandă.

După ce a fost imobilizat de ofiţerii SPP, bărbatul a fost predat unui echipaj de jandarmi, iar aceştia l-au dus apoi la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa, unde la ora transmiterii acestei ştiri este audiat.

În acest caz, Poliţa a sesizat Parchetul Judecătoriei Constanţa pentru infracţiunea de ultraj.

UPDATE: Potrivit Adevarul.ro, directoarea Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat (RAEDPP), Mădălina Moţăţăianu, a precizat că bărbatul nu locuieşte şi nici nu a locuit vreodată în cartierul social Henri Coandă.

Adrian Zglobiu a fost condus de poliţiştii constănţeni la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare a Spitalului de Urgenţă Constanţa. Bărbatul va fi evaluat psihologic înainte ca oamenii legii să decidă dacă el va fi cercetat în stare de reţinere. La audieri, Zglobiu a declarat că "nu ştie ce a fost în capul lui" şi nu îşi aduce aminte de ce l-a scuipat pe preşedinte.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii