Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbaţi, audiaţi într-un dosar de trafic internațional de droguri de risc și mare risc. Marfa, adusă din Spania (video)

ro

09 May, 2019 14:50 1325 Marime text
La începutul anului, polițiștii antidrog ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Bucureşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au demarat investigațiile privind o grupare infracțională, specializată în traficul internațional de droguri de risc și mare risc (în special cannabis și cocaină).    

În urma cercetărilor efectuate s-a reţinut că, în luna mai 2019, un bărbat ar fi introdus, fără drept, din Spania în România, aproape 3 kilograme de cannabis și peste 465 grame de cocaină. În acest sens, ar fi cooptat un alt bărbat, care ar fi depozitat coletul în autoturismul său, cu intenția de a-l transporta la locuința sa.
 
În această dimineață, a fost identificat, în București, un autoturism în care se aflau cei doi, având asupra lor drogurile respective.
 
Acțiunea a continuat cu două percheziții domiciliare, în Capitală și în județul Ilfov, la două imobile folosite de membrii grupării în desfășurarea activităților infracționale.
 
Cei doi, de 28 și 30 de ani, au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T., fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, respectiv trafic internațional de droguri de risc și mare risc.
 
Unul dintre ei urmează să fie prezentat astăzi, Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar față de al doilea, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Activitățile au fost efectuate cu sprijinul Serviciului Criminalistic din cadrul Poliției Capitalei.
 

Sursă video: Politia Romana - canalul oficial de YouTube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii