Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat, transportat în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat lângâ o secție de Poliție

ro

11 May, 2018 22:57 1455 Marime text
Trei persoane au fost rănite, vineri seara, în urma unui conflict care a izbucnit între mai multe persoane, pe o stradă din Galaţi, un bărbat fiind transportat în stare gravă la spital, înjunghiat în abdomen, scrie România TV.
 
Încăierarea s-a produs în stradă, în apropierea unei secţii de Poliţie aflată într-un cartier de la periferia Galaţiului. Mai mulţi bărbaţi s-au bătut, iar unul dintre ei a fost înjunghiat în abdomen.

„Se pare că scandalul a pornit de la o gravidă, ar fi fost agresată. Mai multe persoane s-au bătut şi sunt trei victime cu multiple contuzii. Unul dintre bărbaţi a fost înjunghiat, are plaga abdominală, este o rană deschisă, este în situaţie gravă, necesită întervenţie chirurgicală", a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, potrivit Mediafax.

Mai multe persoane au fost conduse la secţia de Poliţie pentru audieri, fiind deschis un dosar penal pentru infracţiunile de încăierare, tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire şi alte violenţe.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii