Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat dat în urmărire internațional de autoritățile din Franța depistat de polițiștii români. Pentru ce fapte este cercetat suspectul

ro

30 Jan, 2018 09:43 1321 Marime text
Poliţiştii din Dâmbovița, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Franța, pentru constituire de grup infracțional organizat și furturi.
 
Potrivit Poliției Române, la data 29 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Fieni au depistat un bărbat, de 47 de ani, din Buciumeni, județ Dâmbovița, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Franța au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și furt.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, care a luat măsura reținerii acestuia pentru o perioadă de 24 ore, ulterior fiind prezentat Curții de Apel Ploiești, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii