Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:12 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul președintelui PSD, Liviu Dragnea, precizări importante în fața DNA

ro

04 Jan, 2018 15:56 1375 Marime text
Avocatul președintelui PSD, Liviu Dragnea, a venit astăzi la sediul DNA, după ce procurorii au dat undă verde celor implicaţi în dosarul Tel Drum să studieze actele de urmărire penală. Maria Vasii spune că Liviu Dragnea nu a venit personal să studieze dosarul pentru simplul motiv că legea nu îl obligă să facă acest lucru. În dosarul Tel Drum, Liviu Dragnea este acuzat de abuz în serviciu şi fraudă cu fonduri europene.

„Față de lucrările de la dosar noi suntem îndreptațiți să cerem o interpretare a legii față de toate persoanele. În această încercare vom face, poate, o cerere de extindere a cercetărilor pentru a delimita foarte clar faptele fiecărei persoane despre care se vorbește în aceste proceduri judiciare”, a spus Maria Vasii.

E a adăugat că îi va face această propunere lui Liviu Dragnea.

„Vorbim de complicitate la aceleaşi infracţiuni, pentru că nu poate fi acuzat domnul Dragnea de anumite fapte, câtă vreme persoanele care erau de faţă la luarea unor anumite decizii pot să aibă aceeaşi răspundere”, a spus Vasii.

„Cu siguranţă sunt foarte multe lucruri pe care le-am văzut în contradicţie cu cele declarate public de anumite persoane care au fost în acest loc şi au spus lucruri, zic eu, neadevărate”, a adăugat ea. 

Sursa text: www.digi24.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii