Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul Cristian Ion transformă Constanța într-o viitoare mireasă. „Candidații la funcția de primar îi plantează păr...pe picioare“

ro

29 Apr, 2016 12:30 3299 Marime text
Avocatul Cristian Ion, cel care reprezintă mai multe asociații de proprietari în procese impotriva municipalității având drept obiectiv stoparea construcțiilor pe puținele spații verzi din Constanța, a postat pe pagina sa de pe un site de socializare o speță „spre studiul studenților de anul II“.

Metaforizând, el transformă municipiul Constanța într-o viitoare mireasă, femeie respectabilă până nu demult, rămasă cheală între timp și căreia logodnicii săi - candidații la funcția de primar - îi fac implant de păr...pe picioare.

Iată cum sună analaogia făcută de acesta între o căsătorie dintre violator și victimă și „mariajul“ viitorului primar cu...Constanța.

„Constanța, o doamnă respectabilă până acum câțiva ani, a fost sistematic siluită, abuzată, de o gașcă de barbari. În plus, pe lângă dragostea cu sila, această doamnă a fost jefuită și mutilată. I s-a defrișat tot părul, mărul, plopul, teiul, arțarul. Acum arată oribil, cheală, fără gene, fără sprâncene. Barbarii, sălbaticii, s-au gândit că ar mai vrea să o aibă în compania lor și i-au făcut o propunere de căsătorie, măcar pentru încă 4 ani .... Pentru a mai spăla un pic rușinea viitoarei mirese, i-au făcut și un implant de păr, măr, tei, dar nu pe cap, ci pe picioare, că pe cap nu mai era loc de cucuie. Povestea doamnei Constanța mi-a amintit de vechiul Cod penal, potrivit căruia căsătoria dintre violator și victimă era cauză de nepedepsire. Să le urăm casă de piatră, că prin iunie, cică, au stabilit nunta!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii