Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:08 09 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, deputat USR, bilanţ la jumătate de mandat A propus sute de amendamente în Comisia Juridică şi Comisia Iordache ca să îndrepte din dezastrul produs de legile justiţiei!

ro

22 Dec, 2018 00:00 1003 Marime text
La doi ani de când a fost ales deputat în Parlamentul României, Stelian Ion, de la USR, îşi prezintă bilanţul de activitate. De profesie avocat, deputatul Stelian Ion a devenit în ultimii doi ani gardianul democraţiei şi al statului de drept din România.
Constănţeanul a fost deputatul USR care s-a aflat în prima linie de încasare a loviturilor pe care PSD-ALDE le-a dat justiţiei.
 
A propus sute de amendamente în Comisia juridică şi Comisia Iordache ca să îndrepte din dezastrul produs de legile justiţiei, Codurile Penale şi alte legi date cu dedicaţie pentru infractorii de la putere.
Şi în 2019, parlamentarul constănţean spune că va continua să atragă atenţia asupra oricăror derapaje din justiţie şi îşi va continua munca cu aceeaşi determinare.
 
„Am intrat în Parlament ca avocat şi am ajuns să devin gardian al statului de drept în România. Ne-am luptat din răsputeri şi în Comisia Juridică şi în Comisia Iordache pentru apărarea justiţiei şi cred că acest lucru s-a văzut. În continuare însă ne propunem să facem acelaşi lucru, dar, mai mult decât atât, ne propunem să venim cu propriile noastre idei şi să facem noi agenda publică, să venim cu un program de guvernare care să arate, ceea ce am demonstrat deja: că suntem un partid serios, o alternativă viabilă pentru viitorul României. Vom apăra împreună România. USR a avut o contribuţie majoră pentru apărarea statului de drept, a justiţiei şi a democraţiei în aceşti doi ani şi în continuare vom depune un efort şi mai consistent în aceeaşi direcţie”, susţine deputatul Stelian Ion.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii