Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Avertizare de ultimă oră de la meteorologi. Cod portocaliu prelungit la Constanţa! (galerie foto + video)

ro

07 Aug, 2018 13:39 4085 Marime text
Meteorologii au emis în urmă cu câteva minute un cod potocaliu, valabil de la : 07-08-2018 ora 13:30 până la : 07-08-2018 ora 14:30 pentru judeţul Constanţa: Constanța, Medgidia, Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Valu lui Traian, Lumina, Topraisar, Corbu, Castelu, Poarta Albă, Chirnogeni, Ciocârlia, Amzacea, Cuza Voda, Mereni, Comana.
Se vor semnala : averse din care se vor cumula peste 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de mici și medii dimensiuni.

UPDATE:1 Codul a fost prelungit până la 15:30 în județul Constanta: Mihail Kogălniceanu, Cogealac, Corbu, Istria, Săcele, Pantelimon, Târgușor, Fântânele, Grădina;
Se vor semnala : averse din care se vor cumula peste 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de mici și medii dimensiuni.

UPDATE 2


Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare now casting cod galben de vreme rea valabilă în intervalul orar 15:30 până la ora 16:30. 
 
Potrivit ANM, în județul Constanța: Mihail Kogălniceanu, Cogealac, Băneasa, Nicolae Bălcescu, Lipnița, Oltina, Mihai Viteazu, Istria, Dobromir, Ion Corvin, Săcele, Pantelimon, Târgușor, Fântânele, Grădina și județul Tulcea: Baia, Casimcea, Beidaud se vor semnala averse din care se vor cumula peste 20-25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni. 

UPDATE 3

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare now casting cod galben de vreme rea valabilă în intervalul orar 16:20 până la ora 17:30. 
 
Potrivit ANM, în județul Constanța: Ostrov, Cogealac, Lipnița, Oltina, Mihai Viteazu, Ghindărești, Istria, Topalu, Pantelimon, Fântânele, Horia, Grădina, Vulturu și județul Tulcea: Sulina, Baia, Topolog, Murighiol, Casimcea, Slava Cercheză, Ceamurlia de Jos, Stejaru, Beidaud, Crișan, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe se vor semnala averse din care se vor cumula peste 20-25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni. 

UPDATE. 4

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare now casting cod galben de vreme rea valabilă în intervalul orar 17:20 până la ora 18:30
 
Potrivit ANM, în județul Tulcea: Sarichioi, Jurilovca, Baia, Valea Nucarilor, Murighiol, Mahmudia, Ceamurlia de Jos se vor semnala averse din care se vor cumula peste 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii