Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarii RAJA la Ovidiu şi Eforie Nord. Ce consumatori sunt afectaţi şi în ce interval este întreruptă furnizarea de apă potabilă

ro

29 Jun, 2018 11:04 1017 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, de pe Șoseaua Națională din localitatea Ovidiu, cu diametrul de 200 mm, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă astăzi, 29 iunie 2018, în intervalul orar 10.00 - 16.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Ovidiu, de pe partea dreaptă a localității, pe sensul de mers către Mihail Kogălniceanu, precum și fabrica de ciocolată din zonă.

De asemenea, pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, de la intersecția străzilor Traian cu Bucovinei din localitatea Eforie Nord, cu diametrul de 200 mm, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă astăzi, 29 iunie 2018, în intervalul orar 10.15 – 17.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Bucovinei, Gheorghe Doja, I.G. Duca și Alexandru Lăpușneanu.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de lipsa apei potabile, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp, se arată într-un comunicat al RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii