Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Avarie RAJA în localitatea Lumina. A fost întreruptă furnizarea apei. Ce localități sunt afectate

ro

31 Oct, 2018 10:08 1461 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Năvodari cu Narciselor, din localitatea Lumina, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă  furnizarea apei potabile astăzi, 31 octombrie 2018, în intervalul orar 09,30-15,00.

Potrivit RAJA, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Lumina, Corbu, Midia, dar și cei din zona de la intrare și zona centrală a orașului Năvodari.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp” - au mai transmis reprezentanții SC RAJA SA.


UPDATE RAJA SA 

Din cauza complexității lucrării care se efectuează astăzi, 31 octombrie 2018, la conducta  de alimentare cu apă, cu diametrul  de 600 mm,  de la intersecția străzilor Năvodari cu Narciselor, din localitatea Lumina,  RAJA SA Constanța este nevoită să prelungească întreruperea furnizării de apă până în jurul orei 18,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitățile Lumina, Corbu, Midia, dar și cei din zona de la intrare și zona centrală a orașului Năvodari.


UPDATE 2  RAJA SA 

Echipele de intervenție au reușit remedirea avariei de pe conducta principală de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Năvodari cu Narciselor, din localitatea Lumina, în jurul orei 18,15.

Însă, având în vedere diametrul mare, dar și lungimea rețelei de distribuție,  perioada de timp necesară pentru umplerea acesteia și intrarea în presiune este de aproximativ 2 ore.


În această situație, consumatorii din localitățile Lumina, Corbu, Midia, dar și cei din zona de la intrare și din centrul orașului Năvodari, vor avea apă la robinete în parametrii normali în cursul acestei seri, 31 octombrie 2018, jurul orei 20,30.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii