Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:48 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța organizează spectacolul „Dancing Santa”

ro

16 Dec, 2015 19:13 2392 Marime text
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța organizează mai multe evenimente.

Vineri, începând cu orele 11,00, în incinta Maritimo Shopping Center, va fi inaugurată Expoziția de Crăciun, printr-un scurt program artistic prezentat de copii.Expoziția cuprinde peste 400 de obiecte confecționate în spiritul sărbătorilor de iarnă, realizate de copiii, tinerii și adulții protejați în instituțiile de asistență socială și protecția copilului de la nivelul județului Constanța. Obiectele vor fi achiziționate contra cost, la sume modice.

În colaborare cu Centrul Cultural Județean „Teodor Burada” din Constanța, cu sprijinul Școlii de dans „Laura Bogorodea”, al trupei de Teatru „Talent Art” și cu participarea extraordinară a lui Levent Sali, membru al trupei Lala Band, Trupa „Arca” a DGASPC a pregătit Spectacolul „Dancing Santa”.

Spectacolul va fi prezentat în data de 21 decembrie, în avanpremieră, începând cu ora 18.00, pe scena Teatrului de Stat Constanța  și în data de 22 decembrie, începând cu ora 13.00, pe scena Casei de Cultură din Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii