Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism semnalat ca fiind furat din Italia, descoperit în judeţul Constanţa. Cine se afla la volan

ro

11 Dec, 2017 11:02 2748 Marime text
Acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat pe raza judeţului Constanţa un autovehicul marca Volkswagen, model Touareg, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. La volanul autovehiculului se afla un cetăţean român în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul este căutat de autorităţile din Italia, acesta fiind declarat furat.

Tânărul a declarat că a achiziționat autoturismul de la o persoană din Constanța,  neavând cunoştinţă despre faptul că este căutat de către autorităţi.
Autoturismul, în valoare de aproximativ 7.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii