Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vaslui Autoturism de lux căutat de autoritățile din Italia, descoperit la Albița

ro

15 Feb, 2022 10:14 1127 Marime text


Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism de lux, an de fabricaţie 2020, care figurează în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Italia, potrivit unui comunicat transmis de Poliția de Frontieră Română. 

Astfel, luni, 14 februarie, în jurul orei 20.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 32 de ani, care conducea un autoturism, an de fabricaţie 2020, înmatriculat în Italia.

Conform sursei citate, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, descoperind că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, furt semnalat de autoritățile din Italia din data 11 ianuarie 2022. 

Bărbatul a declarat că a împrumutat autoturismul, în luna decembrie a anului trecut, de la un prieten aflat în Italia, achitându-i acestuia o sumă de bani pentru a putea folosi mijlocul de transport timp de două luni. Acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu, se mai arată în document. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 450.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. 

foto: Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii