Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autospeciale de intervenție noi pentru structurile Poliției Române. Ce vor primi polițiștii constănțeni

ro

15 Oct, 2018 18:13 1297 Marime text
Poliția Română a recepționat, astăzi, un lot de 150 de autospeciale noi Dacia Logan, ce vor fi repartizate structurilor de ordine publică și rutieră din teritoriu.
 
În cursul acestei săptămâni, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale, ai Brigăzii Rutiere București și ai Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța vor primi 20 de motociclete, ce vor fi folosite în misiunile specifice.
 
De asemenea, structurilor de reținere și arest preventiv ale Poliției Române le vor fi repartizate 40 de autospeciale Dacia Logan, prevăzute cu elemente de siguranță și protecție, atât pentru polițiști, cât și pentru persoanele transportate.
 
Totodată, a fost recepționată și a doua tranșă de 55 de autospeciale Dacia Duster din lotul de 115 prevăzut, acestea fiind repartizate către toate inspectoratele de poliție județene, Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției Române.
 
Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii.
 
În perioada următoare vor fi primite, în tranșe, și celelalte autospeciale și motociclete care se adaugă celor 531 de autospeciale Dacia Logan și Dacia Duster, care au intrat în dotarea Poliției Române în anul 2018.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii