Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie în Bulgaria

ro

07 Jan, 2012 22:55 1260 Marime text

Ministerul Afacerilor Externe atenţionează persoanele interesate în legătură cu dificultăţile de circulaţie apărute în ultimele ore pe drumurile din Republica Bulgaria.

Datorită ninsorilor abundente şi vântului puternic se înregistrează blocaje în circulaţie în special în regiunile Plevna, Loveci şi Smolian, cu toate că utilajele de deszăpezire acţionează fără întrerupere.

Cetăţenii români aflaţi în trafic pe teritoriul Bulgariei şi care se confruntă cu probleme deosebite sunt sfătuiţi să apeleze telefonul de urgenţă 112.

Potrivit unor informaţii obţinute de la Ministerul bulgar al Afacerilor Interne, în această perioadă sunt închise traficului rutier trecătorile Zlatishki, Tvardishki, Varbishki, Vratnik, Petrohan, Troian.

Prin celelalte trecători este permisă circulaţia numai autoturismelor dotate cu lanţuri antiderapante.

Meteorologii avertizează că va ninge în continuare în vestul şi centrul Bulgariei şi în regiunile de munte. Pe coasta Mării Negre se aşteaptă vânt puternic

Ministerul Afacerilor Externe recomandă să se consulte periodic pagina web a MAE (www.mae.ro <http://www.mae.ro/> ) , rubrica Sfaturi de călătorie - Alerte de călătorie.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii