Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție de unde cumpărați jucăriile pentru copii. Ce au descoperit polițiștii într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea

ro

26 Jun, 2018 16:01 1444 Marime text
Poliţiştii au ridicat 140 de triciclete pentru copii, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 64.000 de lei, dintr-un container din Portul Constanţa Sud Agigea, informează IPJ Constanța. 
 
Potrivit sursei citate, la data de 26 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu reprezentanți ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud Agigea, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială, din Piatra Neamț.
 
În urma controlului, poliţiştii au descoperit, într-un container, 140 de triciclete pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Bunurile, în valoare de aproximativ 64.400 de lei, au fost ridicate, pentru cercetări.
 
În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.
 
Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a prejudiciului creat, a identificării şi tragerii la răspundere a tuturor persoanelor participante la săvârşirea faptei.

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii