Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție consumatori! Se oprește apa în Eforie Nord! Traficul pe DN 39, restricționat

ro

25 Jun, 2018 17:27 1624 Marime text
 
Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 25 iunie 2018, la conducta principală de distribuție apă, cu diametrul de 500 mm, din localitatea Eforie Nord,  RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile în această noapte, 25 spre 26 iunie 2018, în intervalul orar 24,00 – 08,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile abonații din partea de vest a localității Eforie Nord.

Pentru executarea lucrărilor de reparații, se impune restricționarea traficului auto pe DN 39 – varianta Eforie Nord în această noapte, pe tronsonul delimitat de sensul giratoriu de la intrare in Eforie Nord – zona RO-RO  și sensul giratoriu de la ieșire din localitate – zona Gara CFR Eforie Nord. Traficul rutier va fi redirijat prin centrul stațiunii Eforie Nord pe bulevardul Republicii.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Rutieră.

”Ne cerem scuze abonaților afectați de aceste lucrări și le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, precizează RAJA SA.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii