Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:55 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astă seară la Contraziceri-România în recesiune PDL-listul Iani Satvrositu, în studio la TV Neptun

ro

15 May, 2012 23:33 1324 Marime text

contraziceri_tv_neptun.jpgEconomia României a intrat in recesiune tehnică, după ce a înregistrat scăderi timp de doua trimestre consecutiv. Potrivit Institutului National de Statistică, în trimestrul întai din acest an, produsul intern brut s-a depreciat cu 0,1 procente, comparativ cu ultimele trei luni din 2011, după ce, în ultimul trimestru de anul trecut, scăderea a fost de 0,2 la sută, față de trimestrul trei.

Premierul Victor Ponta spune că în contextul recesiunii, trebuie luate măsuri pentru a combate risipa banilor publici, consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, spune că prea puțini oameni muncesc în România.

La ce să ne așteptăm? Care sunt efectele recesiunii? Cine și cum va fi afectat? Ce înseamnă criză? Ce înseamnă recesiune?

Analizăm astă seară, la CONTRAZICERI, începând cu ora 21, punct cu punct principalele temeri ale românilor.

Invitați:

analistul economic Mitică Pepi,

vicepreședintele Asociației Brockerilor din piaţa de capital din România, Iani Stavrositu

Căpușele ucid! Cum ne ferim?

Un bărbat a murit la Sibiu iar actorul Șerban Ionescu se zbate între viață și moarte din cauza bolii Lyme, supranumită și boala cu 1.000 de feţe. Afecțiunea este trasmisă de căpuşă și creează complicații articulare, neurologice şi cardiace.

Cum se manifestă, care sunt fazele bolii, cum ne putem feri de căpușe, cum se tratează această afecțiune, care sunt simptomele și în cât timp trebuie să ajungem la medic, care sunt șansele de vindecare?

Începând cu ora 21.45, vă explicăm la CONTRAZICERI.

Invitat:

prof. univ. dr. Sorin Rugină, medic primar boli infecţioase, Spitalul de Boli Infecţioase Constanța

Sursa: Reporterntv.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii