Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:30 16 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Articole electronice și accesorii de încălțăminte în valoare de 120.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

ro

26 Jan, 2018 10:34 1017 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, peste 1.900 diverse bunuri, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 120.000 lei, dacă ar fi fost originale.
 
În data de 25.01.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București.

Administratorul societăţii comerciale în cauză este cetăţeanul român A.A., în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul pe raza județului Călărași.
În urma controlului au fost descoperite 1.910 diverse articole electronice și accesorii încălțăminte, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 120.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Sursă foto: Garda de Coastă

Ti-a placut articolul?

Comentarii