Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopia Tomisului a pierdut un proces important. Judecătorii au decis evacuarea. Sentinţa este definitivă

ro

26 Feb, 2016 00:00 3975 Marime text
Ieri, Tribunalul Constanţa a respins contestaţia Arhiepiscopiei Tomisului formulată împotriva deciziei Judecătoriei Constanţa de evacuare din depozitul de vinuri din satul Culmea. Sentinţa Tribunalului Constanţa este definitivă şi a fost dată de judecătoarele Mihaela Crina Popescu şiBeatrice Mariş, la solicitarea lui Niculae Marghiol, fostul primar al localităţii Ciocârlia.
 
În motivarea în fapt a cererii, Niculae Marghiol a arătat că între părţi s-a încheiat un contract de locaţiune, în data de 7.09.2012, în temeiul căruia i-a asigurat Arhiepiscopiei Tomisului folosinţa imobilului situat în oraşul Ovidiu, sat Culmea, Ferma nr. 17. După împlinirea termenului contractual, prin actul adiţional nr. 1/20.03.2013, părţile au prelungit durata contractului, până la data de 19.06.2013, iar din acel moment a operat tacita relocaţiune.
 
Întrucât Arhiepiscopia Tomisului a continuat să ocupe imobilul dat în folosinţă şi să plătească chiria aferentă, Niculae Marghiol a învederat că a procedat la denunţarea contractului printr-o notificare adresată locatarului, care constituie, în acelaşi timp, notificare de evacuare a imobilului, însă Arhiepiscopia Tomisului nu ar fi înţeles să elibereze spaţiul, deşi s-a împlinit termenul de preaviz de 30 de zile.
 
Mai multe despre acest subiect pot fi citite accesând următorul link:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii