Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestati preventiv pentru mai multe talharii

ro

10 Jun, 2010 17:40 1511 Marime text

Doi tineri din constănţeni au fost reţinuţi de poliţişti după ce au comis mai multe tâlhării, pe raza oraşului Constanţa. Cei doi sunt suspectaţi de săvârşirea unei tâlhării care a avut loc în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2009. Împreună, cei doi sunt suspectaţi de cinci furturi auto.

Florin Moldovencei, în vârstă de 21 de ani şi Răzvan Moldovencei, de 26 de ani, ambii din Constanţa au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, iar ieri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.

Amintim că, pe data de 15 dcembire 2009, în jurul orei 04.25, Costică Mocanu, de 65 de ani, din Constanţa, paznic al unui imobil, a anunţat poliţia cu privire la faptul că, în jurul orei 02.00, mai multe persoane, cu feţele acoperite au jefuit imobilul pe care acesta îl păzea.Conform declaraţiilor date de acesta, hoţii l-au ameninţat cu o bâtă, după care l-au imobilizat şi au sărit gardul împrejuitor.La faţa locului erau parcate mai multe maşini, din care autorii jafului au sustras mai multe bunuri.

Astfel au reuşit să fure un radio CD şi o staţie emisie recepţie dintr-o autoutilitară, iar dintr-un cap de tractor au sustras un DVD auto şi un laptop.De asemenea din aceeaşi incintă, suspecţii au săltat şi un autoturism, marca Matiz, care a fost găsit pe data de 15 decembrie 2009, pe strada Samuel Micu, din Constanţa cu portierele deschise şi cheile în contact.

Prejudiciul cauzat în urma tâlhăriei a fost recuperat în proporţie de numai 70%.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii