Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apusul "dinozaurilor" politici

ro

18 May, 2015 18:14 1504 Marime text
 
Jurnalistul Dan Ionescu este de părere că vremea oamenilor ca Liviu Dragnea a trecut. “Acest tip de om politic se va duce încet, încet. Odată cu întreaga clasă politică actuală. Vor fi împinşi de la spate de digitalizarea politicului în care nu mai e loc de spaima că americanii controlează Facebook-ul şi aşa se scoate un preşedinte”, scrie jurnalistul, citat de b1.ro.
 
Dan Ionescu spune că, în curând, procesul electoral va fi controlat cu o aplicație pe telefoanele mobile, ducând astfel la transparența de care electoratul român are nevoie.
 
“E nevoie de o şcoală de management politic, asemănător managementului corporatist. În care să se înţeleagă mediul electoral din ce în ce mai fluid şi mai incontrolabil. În care transparenţa e din ce în ce mai mare nu pentru că o doresc politicienii, ci pentru că le scapă de sub control. Procesul electoral va fi controlat cu o aplicaţie pe telefoanele mobile. Ordinele de mobilizare vor fi la două clickuri distanţă, iar dinozaurii politicii nu pot înţelege această schimbare”, adaugă jurnalistul.
 
Liviu Dragnea e ultimul dintre cei care au condus neîncoronaţi partidele din România.
 
Sursa: b1.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii