Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 2 milioane de ţigarete de contrabandă, descoperite într-un camion care tranzita România

ro

18 Nov, 2015 15:38 1278 Marime text
Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Mangalia au reţinut în vederea confiscării 1 999 600 ţigarete de contrabandă, descoperite într-un camion încărcat cu piese mecanice, care tranzita România.
 
La data de 15 noiembrie 2015, inspectorii vamali au efectuat un control fizic de specialitate asupra unui autotren, marca DAF, înmatriculat în România, condus de un cetăţean moldovean şi care transporta zece colete constând în piese mecanice, pe ruta Bulgaria - România – Rusia. S-a descoperit în compartimentul marfă al camionului, pe lângă marfa menţionată în acte, ascunse şi nedeclarate 1 999 600 bucăţi ţigarete, marca Ashima, fără timbru fiscal sau documente de provenienţă.
 
Conform legislaţiei în vigoare, ţigaretele şi mijlocul de transport au fost preluate de organele politiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor .
 
De asemenea, în data de 13 noiembrie, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa au reţinut în vederea confiscării 4 582,30 Kg piele de miel prelucrată, în valoare de aproximativ 1 291 630 lei, ca urmare a controlului efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială din Italia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii