Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel umanitar. Trupul neînsufleţit al lui Andrei Valentin Şchiopu, adus în ţară

ro

07 Feb, 2017 13:05 3580 Marime text

În urmă cu două zile, în urma unui apel efectuat de autorităţile locale de la Castelu, cotidianul ZIUA de Constanţa a relatat cazul unui tânăr care a decedat pe patul de spital al unei clinici din Marea Britanie, răpus de o boală necruţătoare. Pentru că familia lui Andrei Valentin Şchiopu nu a avut fondurile necesare pentru repatrierea trupului neînsufleţit al băiatului, Primăria Castelu a lansat un apel umanitar, preluat de mai multe publicaţii din Constanţa, inclusiv ZIUA de Constanţa. 
Ca urmare a acestui demers, autorităţile locale de la Castelu a reuşit să strângă suma necesară şi a transmis un  mesaj pe Facebook cu privire la acest subiect. 

Dragii noștri, suntem profund impresionați de reacțiile dvs. și de rapida mobilizare pentru această situație. Vă anunțăm că suma necesară aducerii acasă a lui Andrei Șchiopu a fost strânsă! Vă mulțumim pentru solidaritatea exemplară și pentru cum ați reușit din nou să demonstrați că a noastră comunitate poate fi oricând la înălțime nu doar în momente de bucurie, ci și de tristețe”, se arată în mesajul Primăriei Castelu. 

Sursa foto: Facebook Primăria Castelu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii