Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel disperat pe Facebook. Un tânăr de 21 de ani născut la Constanța își caută familia biologică

ro

17 Apr, 2018 07:17 2829 Marime text
Un tânăr care susține că s-a născut în urmă cu 21 de ani la Constanța și apoi a fost adoptat de o familie din SUA își caută familia biologică. Acesta a postat un mesaj pe Facebook în grupul la care în ultima perioadă mai multe persoane au apelat pentru a da de urma familiilor biologice.
 

”Numele meu românesc a fost CADÎR FERUDIN. M-am născut în Constanța, la data de 26 Februarie 1997. Până în februarie 1998 am fost internat în secția de Recuperare Pediatrică a Spitalului din Constanța, după care am fost transferat în Spitalul Clinic ‘’Gheorghe Marinescu’’ din București de unde am fost adoptat în S.U.A.. De foarte mult timp doresc să-mi găsesc mama biologică. Am tot postat anunțuri în căutarea ei, dar totul a fost în zadar deoarece nu am avut până acum numele ei exact.
Într-un final am găsit o parte din documentele mele de adopție. Acum știu cu siguranţă că numele mamei mele biologice este CADÎR AISE, probabil de origine turcă. Vă rog DISTRIBUIȚI și ajutați-mă să o găsesc.Vă mulțumesc foarte mult tuturor!!” – este mesajul tânărului de 21 de ani.

 
În scurt timp mesajul a fost distribuit de sute de persoane dormice să-l ajute pe tânăr să își găsească rudele.

Sursa foto: Facebook/The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii