Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi de 3500 de lei, date de jandarmi în patru zile

ro

09 Feb, 2011 16:00 809 Marime text

În zilele de 06-09 februarie., echipele de intervenţie din cadrul subunităţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au aplicat, în zonele de competenţă, 23 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare totală este de 3.500 lei. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, tulburarea liniştii publice, provocarea şi participarea efectivă la scandal, pentru injurii, semne obscene.

În timpul acestei acţiuni, jandarmii din Hârşova au prins, marţi, în jurul orei 12.00, pe strada Plantelor, din localitate, o tânără, de 23 de ani din Hârşova, care oprea trecătorii din zonă şi încerca să le ofere spre vânzare zeci de articole de îmbrăcăminte. Bunurile oprite de la comercializare (bluzoane, seturi de treninguri, veste, colanţi damă, bluze, pulovere, compleu damă, feţe de pernă, etc.) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării. Luată la întrebări, femeia nu a putut prezenta documente de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţinea nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, a fost sancţionată cu 1.000 de lei.

Jandarmii Grupei de Supraveghere şi Intervenţie din oraşul de pe malul Dunării anunţă că vor pune accent pe astfel de acţiuni şi în perioada următoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii