Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alteța sa regală, Principesa Maria a României, în vizită la Colegiul Carol I din Constanţa

ro

07 Apr, 2016 15:48 3123 Marime text
 
Alteța Sa Regală, Principesa Maria a României, fiica cea mică a Regelui Mihai, a vizitat ieri, Colegiul Comercial Carol I, Constanţa, însoțită de prefectul județului, Adrian Nicolaescu.
 
După întrevederea de la Prefectură, Principesa Maria a României s-a deplasat la Colegiul Comercial Carol I, Constanţa  unde a fost întâmpinată, în mod tradiţional, cu pâine şi sare de către elevi îmbrăcaţi în costume naţionale. Timp de 30 de minute a discutat cu elevii, profesorii şi reprezentanţii  Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. De asemenea, au fost vizitate biblioteca, amfiteatrele, laboratorul culinar, laboratorul de tehnica servirii, laboratorul AEL, cabinetele de informatică şi sălile de curs. A fost inaugurată expoziţia Monarhia simbolul care s-a construit România şi a fost prezentată oferta educaţională a şcolii.
 
Alteța Sa Regală, Principesa Maria a României, a semnat şi în Cartea de Onoare a şcolii.
 

Directorul Adriana Dima a declarat: ”Este o mare onoare pentru noi, şi pentru învăţământul economic constănţean, să primim vizita unui reprezentant regal mai ales că şcoala noastră poartă numele regelui Carol I, figură iconică pentru modernizarea societăţii româneşti”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii