Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Maria Alessia Vrâncianu Panciu, triplă campioană europeană Festivitate de premiere - surpriză la Colegiul Comercial „Carol I“ (GALERIE FOTO)

ro

08 Dec, 2023 17:00 1392 Marime text
 

 
  • Sportiva a obținut medalia de aur la grup, la aerobic dance și pe echipe, la ultimele două secțiuni cucerind aurul, alături de Maria Alessia, și o altă gimnastă a CS Farul Constanța, Isabel Colioglu. 
 
CS Farul Constanța a obținut șase medalii (trei de aur și trei de argint) la Campionatele Europene de Gimnastică Aerobică pentru seniori și juniori, întreceri care s-au disputat în Antalya (Turcia), iar, la juniori, Maria Alessia Vrâncianu Panciu a urcat de trei ori pe treapta întâi a podiumului, devenind astfel triplă campioană continentală!
 
Sportiva a obținut medalia de aur la grup, la aerobic dance și pe echipe, la ultimele două secțiuni cucerind aurul, alături de Maria Alessia, și o altă sportivă a CS Farul, Isabel Colioglu. Maria Alessia Vrâncianu Panciu este elevă în clasa a X-a B la Colegiul Comercial „Carol I“ Constanța, iar, pentru a fi marcate performanțele deosebite ale sportivei la Campionatul European, direcțiunea instituției (reprezentată de Adriana Dima - director și Anghelina Dudan - director-adjunct), a organizat, în Amfiteatrul liceului, o festivitate de premiere - surpriză, cu ocazia căreia Alessia a primit cupe, diplome, medalii și un tort, ca o recunoaștere a performanței excepționale pe care a obținut-o.
 
„Suntem mândri de tine și te susținem!“
 
Gimnastei i-au fost alături la festivitate colegii de clasă, diriginta, prof. Mihaela Uda, mama, Rodica Vrâncianu Panciu, dar și oameni din sport care stau în spatele performanțelor fetei. „Onorantă a fost prezența antrenorului lotului național, doamna Cristiana Spînu, a doamnei Cristina Dulgheroiu, antrenor la nivel de club și a doamnei Nicoleta Dendiu, coregraf la lotul național. La eveniment a participat și fostul mare atlet Ilie Floroiu, o personalitate a sportului românesc, director al Clubului Sportiv Farul Constanța până în 2017 și fost președinte al Federației Române de Atletism. Mesajul tuturor a fost: «Suntem mândri de tine și te susținem!». Felicitări, Alessia, mult succes în viitor!“, se arată pe pagina de Facebook a Colegiului Comercial „Carol I“.
 
Cine a mai urcat pe podium
 
În afară de cele trei medalii de aur de la juniori, pentru CS Farul Constanța au mai urcat pe podium la Europenele din Antalya, la seniori, Leonard Marian Manta - argint la trio, Sandra Cristina Dincă / Larisa Ștefania Șuiu - argint la aerobic dance și Sandra Cristina Dincă, Larisa Ștefania Șuiu, Leonard Marian Manta și Daniel Țavoc - argint la echipe. De asemenea, s-au obținut locuri fruntașe și la alte probe la seniori, individual masculin - Leonard Marian Manta (locul 4), perechi mixte - Sandra Cristina Dincă / Daniel Țavoc (locul 4) și individual masculin - Daniel Țavoc (locul 6). Antrenorii sportivilor de la CS Farul: Maria Fumea, Cristina Dulgheroiu, Cristiana Spînu, Ștefan Huștea, Ramona Șocarici, Ioana Paula Calenici; coregraf: Nicoleta Dendiu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Colegiul Comercial „Carol I“)
 
Citește și:
 
Gimnastică aerobică
Medalii pentru Constanța la Campionatul European (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii