Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alin Cocoş, reţinut de procurorii DNA

ro

30 Jan, 2015 07:11 1969 Marime text
Alin Cocoş, fiul omului de afaceri Dorin Cocoş, a fost reţinut, astăzi, de procurorii anticorupţie, într-un dosar al Alinei Bica disjuns din cel privind despăgubirea pentru un teren supraevaluat.

În acest dosar, procurorii i-au mai reţinut, ieri şi astăzi, pe Adriean Videanu şi pe un fost consilier al Alinei Bica, Florentin Mihăilescu, informează Mediafax.

Procurorii vor cere astăzi la instanţa supremă arestarea preventivă a celor trei, dar şi a Alinei Bica, aflată deja în arest în dosarul privind despăgubirea ilegală a unui teren.

Potrivit unui comunicat al DNA, Alin Cocoş este cercetat pentru dare de mită şi trafic de influenţă, Adriean Videanu, pentru complicitate la abuz în serviciu, iar Florentin Mihăilescu, pentru complicitate la luare de mită.

În cauză, a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale şi faţă de Alina Bica, pentru luare de mită (două infracţiuni), abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (două infracţiuni) şi favorizarea făptuitorului.



Sursa: Mediafax
Sursă foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii