Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă puternică de pestă porcină în județul Constanța. Ce spune subprefectul județului Constanța, Levent Accoium despre măsurile luate

ro

27 Jul, 2018 15:55 5412 Marime text
Este alertă puternică de pestă porcină în județul Constanța. Au fost sacrificați porci în număr mare la Hârșova, Grădina, Dulcești, Gârliciu și Istria.
 
În această după amiază are loc la Prefectura Constanța o ședință cu autoritățile din domeniu pentru a se stabili măsurile ce trebuie luate.
 
Numai în localitatea Grădina au fost sacrificați 250 de porci, iar între Vadu Oii și Giurgeni, doar de la un crescător au fost sacrificați 100 de porci.
 
Subprefectul cu atribuții de prefect al județului Constanța, Levent Accoium a declarat că se atrage atenția tuturor pentru luarea măsurilor de securitate în fermele pe care le gestionează.
 

”În concluzie ne luptăm cu un dușman care nu se vede, dinamica acestui virus este foarte agresivă și rapidă. Dacă nu vom lua toate măsurile, cu toate că depunem eforturi destul de considerabile și solicităm sprijinul tuturor, de la autorități, armată, jandarmerie, structuri din MAI, din MapN, colegii din serviciile publice deconcetrate, nu vrem să ajungem în situația vecinilor de la Tulcea” - a declarat subprefectul cu atribuții de prefect al județului Constanța, Levent Accoium.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 27 Jul, 2018 22:03 Toata lumea vb la tv asta nu e pesta porcina e japca pe fata cum a fost si cu gripa aviara la fel vor sa distriluga crescatori de animale sai bage in faliment .Rusine mare sa va fie cu pesta voastra