Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:01 20 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă alimentară. Un supermarket retrage de pe piață două produse. Ce li se recomandă clienților care au achiționat produsele

ro

26 Mar, 2019 22:32 1055 Marime text
Lidl a anunțat ANSVSA că a decis retragerea de pe piață a două produse sandwich deoarece pot conduce la reacții adverse. 

”S.C. TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L recheamă preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortarile Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200g" indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe etichetă. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacții alergice în urma consumului, clienţii alergici la soia trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări. 

Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum. Produsele „Chef Select, Sandwich sortarile Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cășcaval, 200g" au fost vândute de către Lidl România. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacţionat fără intărziere şi a scos produsele de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsele „Chef Select, Sandwich sortarile Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200g" . Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare. Lidl România îşi cere scuze tuturor persoanelor afectate pentru inconvenientul produs” - se arată în comunicatul transmis de ANSVSA. 


Sursa foto: ANSVSA

Ti-a placut articolul?

Comentarii