Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Akcent, cea mai buna trupa la Premiile Muzicale Balcanice

ro

17 May, 2010 22:33 1197 Marime text

Akcent a reprezentat România în finala pentru "cel mai bun cântec" din Balcani pentru anul 2009, principala categorie din concurs, cu 11 subcategorii pentru fiecare ţară în parte - Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Grecia, Macedonia, România, Slovenia, Serbia, Turcia, Croaţia, Muntenegru.

Premiile Muzicale Balcanice au fost decernate şi la următoarele categorii: cel mai bun interpret din Balcani, cea mai bună interpretă din Balcani, cel mai bun duet sau cea mai bună trupă din Balcani, cel mai bun videoclip din Balcani şi contribuţia la dezvoltarea şi popularizarea muzicii de pe Balcani pe anul 2009. Din România, trupa Akcent a obţinut cele mai multe sms-uri, calificându-se în finala de la Sofia, surclasându-i pe Puya, Morandi şi Inna.

Românii au votat masiv la Premiile Muzicale Balcanice. Astfel, Akcent a obţinut premiul pentru cea mai bună trupă din Balcani. Băieţii de la Akcent au fost aplaudaţi la scenă deschisă în Piaţa Batemberg din Sofia.

La secţiunea cel mai bun cântec din Balcani, Akcent a urcat pe locul al treilea, după Albania şi Serbia. Anna Vissi a fost desemnată cea mai bună interpretă din Balcani.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii