Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenții economici care au închiriat plajă în Mamaia, în vizorul polițiștilor locali

ro

05 Jul, 2018 13:32 1314 Marime text


278 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 72.975 de lei au fost aplicate în cursul zilei de ieri, de poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa. 

S-a acţionat, în special, în staţiunea Mamaia cu scopul de prevenire a a comerţului ilicit pe plajă.

Au fost depistate 30 de persoane care vindeau porumb fiert, pufuleţi, gogoşi, zmeură, mere glazurate,  nămol, scoici, zmee sau coşuri din nuiele şi au fost aplocate sancţiuni în valoare de 21.500 de lei. Marfa găsită asupra comercianţilor a fost confiscată, la fel şi suma de 496 de lei, provenită din vânzarea produselor fără drept. 

Totodată, au fost înmânate 59 de înştiintări, agenţilor economici care au închiriat porţiuni de plajă, prin care li s-au comunicat obligaţiile legale ce le revin, printre care, menţinerea curăţeniei pe porţiunea de nisip, dar şi interzicerea accesului vânzătorilor ambulanţi cu produse ilicite pe plajă. 

Lucrătorii seriviciilor operative cu atribuţii  în domeniile: ordinea şi liniştea publică, circulaţie pe drumurile publice, protecţia mediului, activitate comercială şi disciplină în construcţii au mai acţionat  şi pentru menţinerea curăţeniei, depistarea persoanelor care au în proprietate câini periculoşi sau agresivi care nu îşi îndeplinesc obligaţiile legale cu privire la deţinere şi salubritate, depistarea persoanelor care apelează la mila publicului, dar şi urmărirea legalităţii lucrărilor de construcţii şi a mediului în care se intervine, în timpul diverselor lucrări, pe domeniul public al statului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii