Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:03 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenţia Basilica a Patriarhiei Române ne anunţă că mâine este .... Crăciunul

ro

07 Sep, 2015 20:33 3547 Marime text


Anunţul surpriză al Agenţiei de ştiri Basilica postat în această seară la ora 18.51:  „La Sărbătoarea Nașterii Domnului, membrii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române slujesc după următorul program pe care îl aflăm de la Radio TRINITAS:

„Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, va participa la Sfânta Liturghie în Parohia Foișor 1 și va sfinți cantina socială Sfânta Maria a Protopopiatului Sector 3 Capitală.
 
Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei va sluji împreună cu Preasfințitul Părinte Macarie, Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord, și cu Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, la Mănăstirea Vorona din județul Botoșani.  Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va sluji la Biserica Sf. Maria din Constanţa” şi anunţul continuă.
 
Precizăm că Basilica este Agenţia de ştiri a Patriarhiei Române. Pe siteul Basilica.ro a fost postat în această seara, la ora 18.51, „Programul slujirii ierarhilor Bisericii Ortodoxe Române la Sărbătoarea Nașterii Domnului!“.

De asemenea, mai precizăm că, mâine, creștinii prăznuiesc Nașterea Maicii Domnului.

Am încercat să luăm legătura cu Constantin Stoica, purtatorul de cuvânt al Patriarhiei pentru un punct de vedere, dar nu a putut fi contactat.

Ti-a placut articolul?

Comentarii