Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Sârbu, dat pe mâna procurorilor chiar de foştii angajaţi

ro

20 Jan, 2015 10:36 2098 Marime text
Informaţii despre faptele pentru care este cercetat Adrian Sârbu ar fi ajuns la procurori chiar de la foştii angajaţi ai mogulului.

Potrivit România TV, mai mulţi foşti şefi din grupul Mediafax le-au povestit anchetatorilor că mogulul de presă cerea bani negri din companie, pe care îi numea "buchete de panseluţe".
 
Procurorii Parchetului General au obţinut prelungirea arestului preventiv pentru ultimii trei foşti angajaţi ai trustului Mediafax, pe motiv că procesul de recuperare a datelor, din serverele companiei durează destul de mult, mai ales că Adrian Sârbu a dat ordin să fie şterse toate datele din aceste servere, mai relatează Românai TV.

Procurorii arată că Mediafax Grup a folosit peste 300 de societăţi care erau ţinute în viaţă câte un an pentru a justifica ieşirea banilor. Banii erau ulterior plătiţi sub formă de drepturi de autori şi sporuri angajaţilor. În dosar este arestat preventiv şi un avocat care a recunoscut că nu a pus întrebări despre operaţiuni, întrucât nu făcea decât să execute solicitările venite de la cabinetul avocatului Liana Petrovici, care reprezintă oficial interesele Mediafax Grup.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii