Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescent de 16 ani la spital după ce a fost înjunghiat de un alt tânăr, în drum spre şcoală

ro

09 Feb, 2015 15:22 1428 Marime text
Un adolescent în vârstă de 16 ani din comuna gălăţeană Bereşti-Meria a ajuns la spital după ce a fost bătut şi înjunghiat de un alt tânăr, cu care avea un conflict mai vechi, incidentul petrecându-se pe stradă, în timp ce victima mergea spre şcoală, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, a declarat că incidentul a avut loc pe drumul dintre satul Onciu şi satul Slivna din comuna Bereşti-Meria, unde un băiat de 16 ani care mergea spre şcoală a fost înjunghiat cu un cuţit şi lovit de un tânăr de aproximativ aceeaşi vârstă, care era însoţit de alte două persoane, relatează Mediafax.

În urma incidentului, adolescentul înjunghiat, precum şi un alt tânăr de 17 ani, care îl însoţea şi care a fost lovit şi el de persoane din grupul de agresori, au fost transportaţi la Spitalul de Copii din Galaţi.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că între victimă şi agresor exista un conflict mai vechi, care a generat şi incidentul de luni dimineaţă, iar în acest caz poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: oradestiri.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii