Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevăratul motiv al rupturii dintre Simona Halep şi antrenorul ei

ro

15 Nov, 2014 17:33 1913 Marime text
Simona Halep a reuşit în 2014 cele mai importante rezultate din carieră. A jucat finala de Grand Slam la Roland Garros şi a ajuns până în finala de la Singapore, în turneul campioanelor. Şi la Wimbledon Halep a jucat semifinala. Cu toate astea, Simona a decis să se despartă de antrenorul Wim Fissette, cel care a pregătit-o în acest an.

Potrivit sport.ro, belgianul a recunoscut că i-a fost dificil să aibă o legatură stransă cu Simona. A fost o relaţie antrenor - jucător la distanţă, pentru că Halep stătea la Bucureşti şi Constanţa când nu era la turnee.

Preşedintele Federaţiei de Tenis, George Cosac, a explicat de ce Fissette şi Halep au trebuit să se despartă după numai un an de colaborare. "Nu neglijăm capacitatea şi valoarea lui Fissette, dar nu a existat o comunicare, o chimie între cei doi. Şi, dacă nu există o comunicare bună într-un sport individual, unde totul e între antrenor şi sportiv, atunci e greu să ajungi la performanţe deosebite", a spus Cosac la Dolce sport, citat de sport.ro.

Sursa: sport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii