Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actuali şi foşti angajaţi ai Primăriei Craiova, reţinuţi pentru fals intelectual, înşelăciune şi abuz în serviciu

ro

23 Jan, 2015 10:59 1401 Marime text
Paisprezece persoane - zece actuali şi patru foşti angajaţi din Direcţia Taxe şi Impozite a Primăriei Craiova - au fost reţinute în dosarul cu prejudiciu de peste 650.000 de lei, informează Mediafax. Conform sursei citate, persoanele în cauză sunt suspectate  că au acordat nejustificat facilităţi fiscale unor oameni care nu aveau dreptul.
 
Ieri au avut loc percheziţii la 24 de adrese din Craiova, respectiv la locuinţele unor actuali şi foşti angajaţi ai Direcţiei de Impozite şi Taxe din Primăria Craiova suspectaţi de fraude informatice, fals intelectual, înşelăciune şi abuz în serviciu, 25 de persoane au fost duse la audieri la Parchetul Judecătoriei Craiova.
 
În urma audierilor, procurorii au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele a 14 persoane - zece actuali şi patru foşti angajaţi ai Direcţiei Taxe şi Impozite -, care vineri vor fi duse la Judecătoria Craiova cu propunerea de arestare preventivă.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, anchetatorii au stabilit că în perioada 2007-2014 cele 14 persoane au şters din evidenţa fiscală informatizată mai multe debite din amenzi, în baza unor sentinţe civile fictive şi a unor chitanţe nereale, mai relatează Mediafax.

Sursa foto: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii