Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Mai muţi şoferi constănţeni s-au ales cu dosare penale. Ce nereguli au depistat poliţiştii

ro

03 Sep, 2018 10:01 1363 Marime text
Poliţiştii constănţeni au întocmit mai multe dosare penale şoferilor depistaţi cu nereguli în trafic.

Astfel, la data de 1 septembrie a.c., ora 23.15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, fiind sub inflența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat să fie condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 2 septembrie a.c., ora 16.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată.
 
La data de 2 septembrie a.c., ora 21.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ostrov au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 2 septembrie a.c., ora 00.10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băneasa au identificat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 2 septembrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 
La data de 2 septembrie a.c., ora 01.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nicolae Bălcescu au identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care a condus un autoturism fiind sub influenața băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii