Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:32 02 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Acțiuni de salubrizare stradală și de întreținere a spațiilor verzi, în mai multe cartiere și zone din Constanța

ro

21 Jun, 2019 15:36 1374 Marime text

Echipele municipalității și cele ale societății de salubrizare au acționat astăzi pe străzile Dezrobirii, Soveja, Mihai Viteazu, Cuza Vodă și în zona treptelor de acces de pe strada Marcus Aurelius.

De asemenea, s-au realizat acțiuni de cosit și igienizare pe bulevardul Tomis- sensul giratoriu din dreptul cartierului Palazu Mare și pe stadionul Badea Cârțan. La aceste acțiuni au participat și persoanele asistate social și cei care prestează muncă în folosul comunităţii, precizează Primăria Constanța.

Totodată, angajații Serviciului Gestionare Spații Verzi au tuns gardul viu, au cosit peluzele și au colectat resturile vegetale din cartierul Poarta 6, Portul Tomis, zona Hotel Palace, treptele de acces de la Direcția Agricolă Constanța și din zona de taluz.

În paralel, angajații au udat cu cisterna plantațiile tinere de arbori și florile din parcurile, aliniamentele stradale și sensurile giratorii din oraș. 

Concomitent cu acțiunile de întreținere, s-au desfășurat lucrări de amenajare a spațiilor verzi în scuarurile de la Poarta 1, unde a fost așternut pământ vegetal, transmite Primăria.


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii