Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:47 20 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de amploare a polițiștilor locali din Constanța. Zeci de amenzi aplicate în câteva ore. În ce zone au acționat agenții (galerie foto)

ro

31 Oct, 2018 09:59 649 Marime text
În data de 30 octombrie 2018, politiștii locali au acționat pe raza de competență pentru: menținerea curățeniei, asigurarea ordinii și liniștii publice, fluența circulației pe drumurile publice, protecția mediului, urmărirea legalității lucrărilor de construcții și a afișajului stradal, verificarea modului de desfășurare a activităților comerciale din municipiul Constanța, etc.Astfel, s- au aplicat 335 sancțiuni contravenționale în valoare totală 101.225 lei.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Constanța, în intervalul 14.00-22.00, 14 polițiști locali au monitorizat, pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 5, următoarele străzi și bulevarde din municipiul Constanța: Str.Sg.Nicolae Grindeanu, Str.Vârful cu Dor, Șos.Mangaliei, Str.Prelungirea Liliacului, Str.Pandurului, Str.Sălciilor, Str.Narciselor, Str.Amurgului, Str.Comarnic, Str.Mugurului, Str.Mesteacănului, Str.Arcului, Str.Progresului, Str.Viorelelor, Str.Plopilor, Str.Calafatului, Str.Caraiman, Str.Ion Ursu, Str.Șoseaua din Vii, Aleea Egretei, Aleea Pelicanului, Str.Medeea, Str.Veniamin Costache, Str.Prelungirea Micșunelelor, Bdul Aurel Vlaicu, Bdul 1 Mai Vechi, Str.Pajurei, Str.Plopilor, Str.Steluței, etc.

Cu aceasta ocazie s-au aplicat  44 de sancțiuni contravenționale în valoare de 16.950 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, Legii nr.12 / 1990 - privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale  ilicite, OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice , OG nr.97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români si Legii nr.38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere. Au fost verificate 9 autovehicule și legitimați conducătorii auto, în limitele competențelor conferite de lege cu aplicarea a 18 de puncte penalizare.

”Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare” - au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Sursa foto: Poliția Locală Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii