Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în zona Otopeni. Purtătorii de cuvânt ai ISU Tulcea și ISU Gorj au intervent în ajutorul victimelor (galerie foto)

ro

16 Oct, 2018 18:42 3567 Marime text
Două persoane au fost astăzi salvate de doi dintre pompierii care fac parte din echipa de comunicatori, angrenată în exercitiul SEISM 2018, informează IGSU.

Potrivit IGSU, fără să stea pe gânduri, cei doi purtători de cuvânt au acordat primul ajutor și au liniștit victimele unui accident rutier produs în zona Otopeni. 

Aceștia se deplasau spre locațiile în care se joacă scenariile tactice din Capitală pentru a evidenția complexitatea misiunilor de salvare a vieților omenești.

”Pompierii Florin Chisim de la ISU Gorj și Florentin Daciu de la ISU Tulcea sunt exemple ale solidarității și devotamentului pe care pompierii le au față de semeni, indiferent de momentul zilei sau locul în care se află” - au mai transmis reprezentanții IGSU.

Sursa foto: Facebook/IGS
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ana 16 Oct, 2018 23:40 Le mulțumesc din suflet acestor oameni de omenie una din victime chiar în imagine este fata mea Dumnezeu să le ocrotească familia și pe ei mereu Mulțumesc frumos