Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav pe Drumul European 574. Un autocamion și un autoturism, implicate. O victimă, încarcerată (galerie foto)

ro

01 Apr, 2019 18:21 1477 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Olt au fost solicitați să intervină în această după amiază pe Drumul European 574, la limita județelor Olt și Dolj. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, sublocotenent Alin Băsășteanu, pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul European 574, la limita județelor Olt și Dolj, la un accident rutier cu victimă încarcerată.

În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion, în care se aflau numai șoferii. Autoturismul este înmatriculat în București, iar autocamionul în Prahova. 

”Șoferul autoturismului a fost găsit încarcerat, conștient, politraumatizat prin accident rutier. Bărbatul a fost extras în scurt timp din autoturismul avariat și preluat de echipajele medicale. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina” - a mai precizat pentru ZIUA de Constanța sublocotenent Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Sursa foto: ISU OLT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii