Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav pe Autostrada A2. Cinci victime. Doi adulți și trei copii între unu și șapte ani. Unul din copii decedat. Mașina de Cluj s-a izbit de un tir după care a intrat în parapeți

ro

01 Sep, 2017 07:20 15209 Marime text
Un grav accident a avut loc în acestă dimineață, în jurul orei 04.30,  pe Autostrada A 2, la Km 188-189, pe sensul de mers București-Constanța.

La locul evenimentului au fost direcționate un echipaj SMURD-C1, de la Constanța și trei echipaje B2 de la substațiile Medgidia și Cobadin.

Au fost găsite patru victime după cum urmează:

- două fetițe de un an, în comă;  
- o altă fetiță de trei ani, care a fost resuscitată, dar în ciuda eforturilor a murit.
- o femeie, de 25 de ani, conștientă;
- șoferul, un bărbat a cărui vârstă nu o cunoaștem, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului.

Echipajul de poliție venit pentru cercetări la eveniment a mai solicitat o ambulanță pe un copil de șapte ani care, fetiță, care a fost transportată, ca și ceilalți, la Spitalul Județean Constanța.

Potrivit Poliției Autostrăzi familia, din Cluj, venea spre mare, pe banda 2 și la un moment dat șoferul s-a întors spre unul din copiii din spate, a pierdut controlul volanului și s-a lovit cu un tir care mergea pe banda 1, după care a ricoșat în parapetul despărțitor.

UPDATE ora 10.15: Oficial de la Spitalul Judeţean Constanţa
 
În urma accidentului rutier produs pe Autostrada Soarelui în această dimineață, la Urgența SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța, au ajuns 3 victime.
Este vorba despre doi copii și o femeie.
Unul dintre copii, în vârstă de aproximativ un an, a fost resuscitat iar medicii intervin în momentul de față chirurgical.
O altă minoră, în vârstă de aproximativ 7 ani se află internată în secția Chirurgie Pediatrică, conștientă și colaborantă.

Femeia, în vârstă de 38  de ani a fost diagnosticată cu multiple traumatisme și va rămâne internată în secția Chirurgie, sub supraveghere, starea acesteia fiind stabilă. 


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii