Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Accident rutier grav la Hanul Morilor. Două persoane au decedat şi alte două sunt rănite

ro

01 Sep, 2014 14:26 3931 Marime text
Un accident rutier a avut loc pe DN 2A, la Hanul Morilor, în apropiere de Hârşova. Este posibil ca o persoană să fie încarcerată. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi o autospecială din cadrul Staţiei de Pompieri Hârşova din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Din primele informaţii, un autoturism nu a acordat prioritate unui autotir. În urma impactului, o persoană a decedat, o alta este rănită grav şi două sunt rănite uşor.

UPDATE, ora 15.52

Oamenii legii transmit că astăzi, în jurul orei 12.15, M.C.I. (barbat, de 38 ani) a condus un autoturism pe DN2A dinspre Constanta către Hârşova şi ajungând la intersecţia cu DJ 223, a efectuat viraj la stânga, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus, fiind condus de C. N. ( barbat, de 36 ani).
Din accident a rezultat decesul lui Nicolae Stan ( barbat de 44 ani) şi al lui Viorel Stanciu (barbat de 46 ani) ambii pasageri in autoturism şi ranirea uşoară a conducătorului autoturismului şi a pasagerei din dreapta faţă C.E ( femeie, de 28 ani).


UPDATE, ora 14.26

O a doua persoană aflată în stare gravă şi-a pierdut viaţa. Victima este un bărbat, pasager de pe bancheta din spate, a decedat în drum spre spital.

Cel decedat la faţa locului este tot un bărbat, de asemenea pasager de pe bancheta din spate. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii