Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A trecut un an de la crima din gara Suceava. Un polițist a fost înjunghiat mortal. Ce mesaj transmit polițiștii din Constanța

ro

20 Jul, 2018 09:13 1758 Marime text
Astăzi se împlinește un an de la oribilă crimă, în urmă căreia polițistul Sorin Vezeteu a fost ucis în timpul serviciului. Sorin Vezeteu era agent şef de poliţie, ajutor şef de post la Postul de poliţie Transporturi Feroviare Suceava. Acesta avea doar 38 de ani și era tatăl ai doi copii.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că agresorul l-a atacat pe la spate pe Sorin Vezeteu, care se afla în misiune de patrulare pe peronul gării și i-a provocat o rană gravă la gât.

Potrivit lui Sorin Zelcă, preşedintele Biroului Teritorial Constanţa al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractua, între timp în România, s-au distribuit vestele antiglonț/antiinjjnghiere : 1 vestă (UNA BUCATĂ) la 9 polițiști.

”Acesta este procentul pe care MAI îl dorește protejat în rândul angajaților săi: 11%. Restul de 89% intră la categoriile:
-  "Dumnezeu cu mila!"
-  "Lasă mă..... că nu se întâmplă din nou așa ceva"
- " Fricosilor....vreți veste antiinjjnghiere!"
- " Fugă este rușinoasă, dar e....sănătoasă!"
- " Cine te-a pus să te bagi între violenți ?"
- "Astăzi mi-o veni mie rândul?"
Evenimentul a fost intens mediatizat și politicienii au profitat din plin pentru a mai acumula ceva capital electoral și ...... cam atât” – a mai transmis Vasile Zelcă.

”Noi avem datoria de a nu uita și a aduce aminte celor care ne decid soarta, să nu-și uite promisiunile făcute pe fondul unor astfel de evenimente care nenorocesc soții, soți, copii, părinți, frați, surori, prieteni, politişti și nu în ultimul rând instituția poliției.
Odihnă veşnică, Sorin Vezeteu! Cel puțin noi nu te vom uita niciodată, pentru simplul fapt că ..... Eroii nu mor niciodată!” – a mai adăugat Vasile Zelcă.

Anul trecut, în fața sediului IPJ Constanța a fost comemorat polițistul Sorin Vezeteu, colegii de la malul mării venind să își aducă un ultim omagiu.

Polițiștii din Constanța intenționează să îl comemoreze pe polițistul erou și anul acesta. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii