Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A lăsat un mesaj care părea de adio O mămică din Constanţa, căutată în disperare de prieteni

ro

26 Jun, 2016 13:39 3569 Marime text
Zeci de persoane au fost alarmate de mesajul unei femei care locuieşte în Constanţa. Aceasta postase, pe contul personal de Facebook, mesaje prin care părea că îşi ia rămas bun de la această lume.
 
Primul era adresat copilului ei („Te iubeşte mami mult mult dar când o să creşti mai mare o să înţelegi tu nu vreau să te rănesc iubire”), iar cel de-al doilea prietenilor şi duşmanilor („Vă pup pe toţi prietenii şi duşmanii vă las să trăiţi liniştiţi cu «lacrimi în ochii»”).
 
De la aceste mesaje nu a mai fost decât un pas până la o mobilizare pe Facebook. Zeci de mesaje au fost scrise pe contul ei personal, fiind postate şi mesaje cu descrierea autoturismul ei: „Cine vede în trafic autoturismul marca Renault Scenic CT-0x-xxx, culoare gri închis, anunţaţi vă rog. A dispărut de aseară şi nimeni nu ştie unde se află. Orice share poate fi de ajutor. Vă mulţumesc!!”.
 
După cum spuneam, au curs mesajele pe Facebook: „Miha sper să ne dai o veste bună, să ne umpli inimile de bucurie! Hai,nimic nu e imposibil, nimic!”.
 
În paralel, am contactat reprezentanţii IPJ Constanţa, care ne-au spus că nu au primit nicio sesizare cu privire la dispariţia femeii.
 
Între timp, în urmă cu câteva minute, o persoană a scris pe Facebook că femeia ar fi fost găsită. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii